Μανούσος: Στην Ελλάδα ξορκίζουν την... κακιά "ακροδεξιά", στην Ευρώπη σαρώνει!


Την ώρα που στην Ελλάδα κάποιες wannabe Μπουμπουλίνες ξορκίζουν την κακιά «ακροδεξιά», αυτό-προσδιορίζοντας τον εαυτό τους σαν κεντροδεξιά σε κάθε δημόσια παρουσία τους, στην Ευρώπη καλπάζει. 

Μετά την Ιταλία, την Γαλλία και την Γερμανία ήρθε η Αυστρία να επιβεβαιώσει αυτό που μαρτυρούν πλέον όλοι: Στροφή στα Εθνικά κράτη τώρα! Προστασία των παραδοσιακών αξιών του Δυτικού πολιτισμού, δηλαδή της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής Γεώργιος Μανούσος σχολίασε τα αποτελέσματα των Αυστριακών εκλογών, συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Ανεξάρτητα από την εκλογική διαφορά, το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την -αργή αλλά σταθερή- στροφή των Ευρωπαίων πολιτών στον πατριωτισμό, στις παραδοσιακές αξίες και την αυτοσυντήρηση.

Το πείραμα του πολυπολιτισμού, του άκρατου δικαιωματισμού και της woke ατζέντας απέτυχε παταγωδώς και αυτό γίνεται πλέον αντιληπτό ακόμα και από τους πιο φανατικούς υπέρμαχους τους. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα και των αμερικανικών εκλογών για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της εθνικής αφύπνισης και το αν αυτή είναι ένα φαινόμενο παροδικό ή μόνιμο. 

Στο ερώτημα τι γίνεται στην Ελλάδα θα πω μόνο ότι αν δεν κυριαρχούσε η αρχηγομανία και η ιδιοτέλεια, με έναν Εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο ενωμένο θα ήμασταν τώρα αξιωματική αντιπολίτευση.»

1 σχόλιο: