Μπορούν οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές να παράγουν έργο; Ιδού η αλήθεια!


Στην πολιτική είθισται όλοι να κρίνονται αυστηρά και όχι αδίκως, αφού έχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι όσοι συμμετέχουν στα κοινά, δεν το κάνουν από αγάπη για την πατρίδα ή για να προσφέρουν από το γνωστικό τους αντικείμενο αλλά για να έχουν οι ίδιοι ανταποδοτικά οφέλη από την παρουσία τους σε αυτά. 

Τα παραδείγματα πλείστα, με ανθρώπους που εμφανίστηκαν σαν διάττοντες αστέρες της πολιτικής και εξαφανίστηκαν εν μια νυκτί αδυνατώντας να αφήσουν ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Για μας, πριν και πάνω από όλα προέχει η ηθική. 

Το πολιτικό σύστημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει απαξιωθεί, με την αποχή να αγγίζει το 60% στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και αφού οι Έλληνες έχουν πλέον αντιληφθεί ότι τα συστημικά κόμματα που είναι υπεύθυνα για την δυστυχία του αδυνατούν να βάλουν την χώρα σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.  

Το παρών ιστολόγιο δεν έχει κομματική ταμπέλα, δημιουργήθηκε ανεξάρτητο και θα παραμείνει έτσι, προβάλλοντας το έργο των ανεξάρτητων βουλευτών -που κατά την κρίση της συντακτικής ομάδας- παρέμειναν συνεπείς, ακέραιοι και ηθικοί παρότι βρίσκονται κατηγορούμενοι για... εξαπάτηση εκλογέων και μάλιστα χωρίς ποτέ να έχουν πει ψέματα στον Ελληνικό λαό! 

Σήμερα θα παρουσιάσουμε τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα στο κοινοβούλιο οι τέσσερις ανεξάρτητοι Βουλευτές, με την ευχή όλων μας να γίνουν περισσότεροι και να επανέλθει η τιμιότητα στην πολιτική!  

Κωνσταντίνος Φλώρος


Ο Κωνσταντίνος Φλώρος έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο, για τρία πράγματα:

  1. Ήταν εκείνος που στήριξε από βήματος Βουλής για τον Δήμο Αθηναίων τον Ηλία Κασιδιάρη και πυροδότησε την οργή του Β. Στίγκα όταν ο ίδιος τον είχε ευχαριστήσει δημόσια λίγα 24ώρα πριν.
  2. Ήταν αυτός που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος -όντας ανεξάρτητος- στην επιτροπή των Τεμπών εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους Υπουργούς και τα στελέχη της ΝΔ, καταγγέλλοντας επανηλλειμένως τις προσπάθειες συγκάλυψης και
  3. Ήταν ο ίδιος που βρέθηκε κατηγορούμενος για κακούργημα(!) έπειτα από προσωπική διένεξη που είχε με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Γραμμένο επειδή του έβρισε την μητέρα.
Πέραν όμως της πολιτικής δραστηριότητας που αυτή κρίνεται από τον Ελληνικό λαό, όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Κωνσταντίνο μιλούν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, εξαιρετικού και αδαμάντινου χαρακτήρα, πάντα πρόθυμου να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και πολύ εργατικό.  

Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι τώρα στην βουλή όπως φαίνεται και από την ιστοσελίδα vouliwatch που παρακολουθεί το κοινοβουλευτικό έργο, έχει κάνει 25 ομιλίες, 59 ερωτήσεις, 2 επίκαιρες και 2 ερωτήσεις σε συνδυασμό με ΑΚΕ. 


Γιάννης Δημητροκάλλης


Ο Γιάννης Δημητροκάλλης εκλέγεται στην Ανατολική Αττική και για πάρα πολλά χρόνια εργαζόταν στον Δήμο Αθηναίων, Ναξιώτης στην καταγωγή με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της επαρχίας. 

Άλλωστε όπως έχει πει και ο ίδιος πολλές φορές «Το μέλλον της Ελλάδας είναι η περιφέρεια και πρέπει να δράσουμε με το μυαλό μας στην αποκέντρωση». Ιδιαίτερα καυστικός στις ομιλίες του, έχει κατακεραυνώσει πάμπολλες φορές την Κυβέρνηση της ΝΔ από βήματος βουλής. Μέχρι τώρα έχει κάνει 27 ομιλίες και πάνω από 70 ερωτήσεις.


Γεώργιος Μανούσος


Ο Γιώργος Μανούσος παρότι εκλεγμένος στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και έχει σπουδάσει Μηχανικός Πληροφορικής στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρία καθώς και ο πατέρας του είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο εδώ και 19 χρόνια. 

Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά και παρότι χαμηλών τόνων έχει ήδη παρουσιάσει αθόρυβα πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο με 8 ομιλίες, 64 Ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, 6 αναφορές, 2 ΑΚΕ και 4 ερωτήσεις σε συνδυασμό με ΑΚΕ. 


Επίσης, είναι ο μοναδικός βουλευτής που έχει καταθέσει δυο (2) προτάσεις νόμου που αφορούν: η μια, κατάργηση του ΑΣΕΠ και αντικατάσταση του από Εθνικό Μητρώο Απασχόλησης και Kαταπολέμησης Aνεργίας (ΕΜΑΚΑ) με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο προσλήψεων και μοριοδότησης και η δεύτερη, τον Ψηφιακό μετασχηματισμό της εκλογικής διαδικασίας που θα γλιτώσει από την Ελληνική πολιτεία δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και θα εξαλείψει κάθε υποψία αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. 

Διονύσιος Βαλτογιάννης


Ο Διονύσης Βαλτογιάννης εκλέγεται στην Αιτωλοακαρνανία και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή αφού έχει να επιδείξει μεγάλη πατριωτική δράση. Από τα συλλαλητήρια για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών μέχρι το Γράμμο και το Βίτσι ο Διονύσης ήταν πάντα εκεί. 

Αγρότης στο επάγγελμα, γνωρίζει άριστα τι χρειάζεται για να ανθίσει η πρωτογενής παραγωγή στην πατρίδα μας και να ζήσουν οι Έλληνες αξιοπρεπώς. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά. Μέχρι τώρα έχει να επιδείξει 11 ομιλίες και 28 ερωτήσεις.


Συνοψίζοντας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να είναι επαγγελματίες πολιτικοί, χωρίς να έχουν ένα κομματικό μηχανισμό πίσω τους και πολλές χιλιάδες ευρώ στην διάθεση τους έχουν να επιδείξουν έργο που θα ζήλευαν ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές. 

Παρόλα αυτά, επειδή δεν προβάλλεται πουθενά αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το blog ενημέρωσης για τους Έλληνες πολίτες με την ευχή να "αναγκαστούμε" να προβάλλουμε το έργο και των υπόλοιπών ανεξάρτητων βουλευτών. 

Για το κοινωνικό έργο που κάνουν και οι τέσσερεις βουλευτές και το οποίο γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα, δεν θα το παρουσιάσουμε καθώς αυτή είναι η επιθυμία τους. Μακάρι πάντως να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλοι. 

Συντακτική ομάδα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου