Βαλτογιάννης και Δημητροκάλλης στη 30η Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Ολόφρεσκα ψάρια, μουσική, χορός και άφθονο κέφι χαρακτήρισαν τη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση της Γιορτής Ψαριού στο Αιτωλικό, που αποτελεί πλέον έναν καθιερωμένο θεσμό ενταγμένο στο Δίκτυο των Γιορτών Ελληνικής Γης. 

Στο φιλόξενο Αιτωλικό συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να απολαύσει τα εκλεκτά αλιεύματα της λιμνοθάλασσας, με τη στήριξη του Δήμου Μεσολογγίου και του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΡΗ Αιτωλικού.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ξεχώρισε η παρουσία των ανεξάρτητων βουλευτών Διονύση Βαλτογιάννη και Γιάννη Δημητροκάλλη. 

Οι δύο βουλευτές συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους και φίλους της περιοχής, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.



Οι Βαλτογιάννης και Δημητροκάλλης έγιναν δέκτες των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο, όπως οι δυσκολίες των ψαράδων, οι προκλήσεις στην αγροτική παραγωγή και η ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη των τοπικών υποδομών. Δεσμεύτηκαν ότι θα μεταφέρουν τα ζητήματα αυτά στη Βουλή, τιμώντας τον θεσμικό τους ρόλο και προωθώντας λύσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.


Η παρουσία των δύο ανεξάρτητων βουλευτών ενίσχυσε την αίσθηση ότι οι πολίτες της περιοχής μπορούν να έχουν ισχυρούς συμμάχους στον αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου