Ο Κωνσταντίνος Φλώρος στην επέτειο για την απελευθέρωση της Ελασσόνας

Στο νομό Λαρίσης παρευρέθηκε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος όπου τίμησε την απελευθέρωση της Ελασσόνας και συνομίλησε με πλήθος πολιτών που το εξέφρασαν τις αγωνίες τους για το μέλλον της πατρίδας. 

Ο ίδιος τους απάντησε να είναι αισιόδοξοι και ότι η πόρτα του είναι πάντα ανοικτή για όλους, με κύριο μέλημα την επίλυση των προβλημάτων όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

"Σήμερα, με σεβασμό και περηφάνια, τιμήσαμε την 112η επέτειο της απελευθέρωσης της Ελασσόνας. 

Η ημέρα αυτή μας υπενθυμίζει τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας που πολέμησαν για την ελευθερία απέναντι στον Οθωμανικό ζυγό, και αποτελεί οδηγό για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε ακόμα και σήμερα την τουρκική προκλητικότητα.

Δυστυχώς, δυο μόλις ημέρες πριν από την επέτειο της απελευθέρωσης, ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών Γεραπετρίτης, δήλωσε πως δε τον ενδιαφέρει αν χαρακτηριστεί και μειοδότης για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, λόγω των ενεργειών στις οποίες σκοπεύει να προβεί στα Ελληνοτουρκικά.

Θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε να βαδίζουμε με το ίδιο θάρρος και αποφασιστικότητα, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, καθώς γνωρίζουμε πως η Ελευθερία δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται.

Με αγώνες και θυσίες. Με πράξεις και όχι με λόγια."

Δείτε την ανάρτηση του εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου